ПриватБанк роздає підприємцям золото

Promo
11.11.2019 17:30 Суспільство
Фото: Прес-служба ПриватБанку Фото: Прес-служба ПриватБанку
У ПриватБанку підбили підсумки акції до Дня підприємця. Переможці стали власниками дорогоцінного металу.

Три золоті зливки вагою 10, 5 та 2 г отримали щасливчики, яких рандомно обрала комп'ютерна програма. Ще 100 учасникам передали промокоди на право безкоштовного оформлення картки класу World для підприємства. Картка класу World – це високий рівень безпеки, знижки та унікальні сервіси, включаючи технологію безконтактної оплати PayPass.

Умови участі в акції дуже прості. Достатньо було вперше відкрити рахунок для бізнесу на сайті pb.ua/start або у будь-якому відділенні ПриватБанку та провести перший платіж у період акції. Друге місце та 5 г золота отримав харківський підприємець Ігор Панащенко.

 

“Я з ПриватБанком вже давно, – розповідає Ігор Панащенко. – Дуже подобається онлайн-сервіс, підтримка працює на “відмінно”. Всі послуги зручні і корисні. Участь і перемога в акціїї для мене стали великим сюрпризом. Не вірив, поки не взяв у руки цей золотий зливок. Буду зберігати, як коштовний сувенір, або на “чорний день”. Але сподіваюсь, що цей день ніколи не настане”. 

Відкрити рахунок у ПриватБанку можна за лічені хвилини. До того ж на сайті pb.ua/start це ще і безкоштовно. Транзакції серед партнерів – клієнтів ПриватБанку без комісій. Обслуговування у режимі 24/7. Інтернет-банкінг Приват24 для бізнесу – це не тільки програма для проведення платежів і перегляду залишків. Це інструмент роботи з рахунками, виплати зарплати, в т. ч. і на картки інших банків, самостійного відкриття і управління депозитами, оформлення заявок на купівлю-продаж валюти.

“Перераховувати переваги бізнес-рахунку у ПриватБанку можна дуже довго, – пояснює керівник напрямку реалізації програм клієнтам МСБ ПриватБанку у Харківській області Геннадій Кутняков. – Ми проводимо бюджетні платежі в післяопераційний час без додаткових комісій. А ще рахунок у ПриватБанку максимально спрощує роботу бухгалтера”.

Крім того, ПриватБанк активно кредитує малий та середній бізнес. Підприємець завжди зможе підібрати програму фінансування під потреби свого бізнесу.

Читайте також: Фрилансери за міжнародні перекази отримують гаджети APPLE та 25$