ПриватБанк забезпечив кур’єрів «Нової Пошти» miniPOS терміналами

Promo
18.11.2019 12:40 Суспільство
Фото: kr.informator.ua Фото: kr.informator.ua
ПриватБанк завершив перший етап проекту з оснащення кур’єрів філій і представництв «Нової Пошти» miniPOS терміналами.

MiniPOS термінали дозволяють приймати безготівкову оплату будь-якими типами банківських карток або цифрових гаманців. MiniPOS термінали значно компактніші за традиційні торговельні термінали, тому дуже зручні для служб доставки.

За словами керівника напрямку з обслуговування торгових підприємств ПриватБанку Євгена Васильцова, miniPOS термінали спеціально розроблено з урахуванням специфіки роботи кур’єрських служб, кафе, таксі та малого бізнесу.

– Сьогодні в адресній доставці наших стратегічних партнерів працює понад 1 000 miniPOS терміналів у 112 містах, а до кінця року ми забезпечимо можливість безготівкової оплати по всій країні, – заявив Євген Васильцов. – MiniPOS термінал – це абсолютно нове покоління еквайрингового обладнання за дуже доступною ціною, яке дозволяє приймати до оплати будь-які картки. Його спеціально розроблено з урахуванням специфіки роботи кур’єрських служб, кафе, таксі та малого бізнесу.

Директор «Нової Пошти» Олександр Бульба сподівається, що додаткова можливість безготівкової оплати послуг адресної доставки сподобається їхнім клієнтам.

Щоб здійснити оплату, достатньо прикласти картку до мінітермінала. MiniPOS термінал приймає будь-які банківські картки – безконтактні, з чипом або магнітною смугою. Також через miniPOS термінал можна розплачуватися з Apple Pay або Google Pay.

За даними ПриватБанку, з початку 2019 року обсяг безготівкових оплат у мережі еквайрингу банку зріс на 46 % порівняно з аналогічним періодом 2018 року. До кінця року банк планує збільшити мережу торгових терміналів до 220 тисяч, причому більшість із них будуть приймати безконтактні платежі.

Читайте також: ПриватБанк переказуватиме Western Union з «яблуками»