ПриватБанк знижує ставки кредитів для підприємців

Promo
05.02.2019 17:00 Суспільство
ПриватБанк оголосив про зниження з 1 лютого процентних ставок за кредитами підприємцям у рамках програми підтримки малого бізнесу «КУБ» («Країна успішного бізнесу»).

Як повідомив керівник напрямку обслуговування малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв, тепер, починаючи з 7-го місяця користування кредитом, процентна ставка становитиме 1,6 % на місяць від початкової суми кредиту. Ставка за кредитом у перші 6 місяців не змінилася і становить 1,8 % на місяць від початкової суми кредиту.

«Кредитування малого та середнього бізнесу – це головний пріоритет ПриватБанку в 2019 році, і ми плануємо не тільки зробити більш доступними умови кредитування, але й максимально автоматизувати процес подачі заявок та ухвалення рішення за кредитами», – зазначив Сергій Клюєв.

У 2019 році ПриватБанк планує спрямувати на програми фінансування українського підприємництва не менше 8 млрд грн. За словами Сергія Клюєва, за підсумками 2018 року обсяг кредитування банком малого та середнього бізнесу перевищив 6 млрд грн, а «КУБ» залишається найбільш популярною в країні програмою підтримки підприємців. Якщо в 2017 році програмою користувалися 18 тисяч клієнтів, то вже у 2018-му фінансову підтримку «КУБ» отримали понад 30 тисяч підприємців.

Читайте також: ПриватБанк очолив рейтинг банків – найбільших платників податків

За даними дослідження банківського ринку, проведеного GFK Ukraine у 2018 році, рахунками та іншими послугами ПриватБанку користуються 57,4 % українських юридичних осіб та 72,9 % приватних підприємців.