Призначено нового директора Харківського заводу шампанських вин

15.06.2015 13:32 Суспільство
Фото: hzsv.com.ua Фото: hzsv.com.ua
Сьогодні, 15 червня, нового директора ДП «Харківський завод шампанських вин» представили колективу.

Заступник міністра аграрної політики і продовольства України Володимир Лапа та заступник голови Харківської обласної облдержадміністрації Марк Беккер представили колективу заводу "Харківських шампанських вин" Андрія Малиша.

Андрій Малиш став переможцем конкурсного відбору на посаду директора ДП «Харківський завод шампанських вин», який був оголошений 16 березня 2015 року. Відповідний наказ 10 червня підписав міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

Як зазначили в міністерстві, головне завдання нового директора - відновлення координації та взаємозв'язку заводу з міністерством, адже останні кілька років підприємством керував призначений судом менеджмент. Крім того, новий директор повинен підготувати всі необхідні документи для виведення заводу з процедури банкрутства і подальшої приватизації.

Довідка. Андрій Малиш народився 30 листопада 1978 року. У 2000 році здобув вищу економічну освіту в Ессекському університеті (Великобританія). У Харківській державній академії технології та організації харчування отримав дипломи економіста і товарознавця-експерта. У 2010 році закінчив Харківський державний університет харчування і торгівлі. Трудовий шлях розпочав у 2002 році. Працював на посадах маркетолога і директора в приватних компаніях.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта