Пропонувати роботу в Харкові будуть прямо посеред вулиці

04.05.2016 08:34 Суспільство
Фотой: niknews.mk.ua Фотой: niknews.mk.ua
Виїзні інформаційно-роз'яснювальні кампанії з питань зайнятості будуть проводити на Харківщині. Про це повідомили в Харківському обласному центрі зайнятості.

У травні в понеділок, середу і п'ятницю з 10 до 17 год. біля вокзалу станції Харків-Пасажирський, автостанції № 6 (біля ст. метро "Пролетарська"), автовокзалу (ст. м "Холодна гора") працюватимуть мобільні центри зайнятості .

Як розповіли в службі зайнятості, громадянам презентують послуги з професійної підготовки, перепідготовки, підвищення кваліфікації в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості та переваги військової служби за контрактом. Особлива увага буде приділятися внутрішньо переміщеним особам та учасникам АТО.

Початок ЗНО: що необхідно знати (ВІДЕО)

Харків'яни зможуть отримати консультації фахівців про порядок реєстрації в центрі зайнятості та соціального захисту від безробіття, з правових аспектів працевлаштування та навчання, подивитися вакансії. У мобільних центрах працюватимуть і представники військкоматів. Вони розкажуть про наявність вакантних місць для проходження військової служби за контрактом, умови і терміни укладення контракту, грошове забезпечення та пільги.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта