Розклад електричок з одного з райцентрів Харківщини змінено

24.03.2016 08:05 Суспільство
Фото: gazeta-misto.te.ua Фото: gazeta-misto.te.ua
Електропоїзд з Лозової до Харкова, який раніше ходив об 11:50, буде відправлятися о 06:00.

Відтепер потяг курсуватиме щоденно і доїжджатиме до кінцевої зупинки за дві з половиною години. Новий розклад почне діяти з цієї неділі, 27 березня, повідомили у Лозівській міськраді.

Призначено додатковий поїзд з Харкова в один з районів області

Змінити рух лозівчани попросили у колективному листі до міського голови Сергія Зеленського, а він звернувся до управління Південної залізниці.

Як пояснює секретар міськради Сергій Коба, перший електропоїзд ішов занадто рано, о 4-й ранку, а наступний приїжджав до Харкова лише об 11-й.

— Тим людям, яким необхідно було їхати у місто Харків у своїх справах, було дуже і дуже незручно. Зараз ці незручності усунено, і люди можуть пересуватися у зручний для них час, — говорить Сергій Коба.

Зупинятиметься шестигодинна електричка лише на станціях Панютине, Герсеванівський, Краснопавлівка, Біляївка, Лихачове та Мерефа. Квиток коштуватиме, як на звичайний приміський поїзд, 12 гривень 80 копійок. За додатковою інформацією можна звернутися до вокзалу за телефоном 5-53-05.

Начальник вокзалу Олександр Копитчук закликає лозівчан купувати квитки на електричку, оскільки якщо пасажиропотік буде недостатнім, її можуть скасувати.

Станіслав Сорока

Автор: Администратор сайта