Сім'ям загиблих в АТО надали психологічну та юридичну допомогу в Харкові (ФОТО)

07.07.2015 13:16 Суспільство
Фото надані учасниками заходу Фото надані учасниками заходу
У Харкові пройшла зустріч сімей загиблих в зоні АТО - «Родинне коло».

Проект «Родинне коло» створений з метою надання психологічної, соціальної, юридичної та духовної підтримки. Це вже друга зустріч сімей загиблих в зоні АТО в рамках даного проекту в Харкові. Цього разу у ньому взяли участь більше 60 родичів і близьких військових. Учасники відвідали психологічні тренінги, отримали консультації та допомогу психологів, соцпрацівників, юристів і благодійних організацій.

Організаторами виступають Громадська організація «Українська асоціація фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» за підтримки народного депутата України Михайла Кобцева та Харківського інституту державного управління.

- Ми повинні шанувати героїв, пам'ятати про їхній подвиг, про те, що вони віддали життя за наше з вами майбутнє. Наш обов'язок піклуватися про їх сім'ї і надавати не лише моральну підтримку, а й допомагати у вирішенні їхніх проблем і труднощів, адже вони залишилися без надійного плеча поруч, - сказав народний депутат Михайло Кобцев.

За словами Сергія Пономаренка, представника народного депутата Михайла Кобцева, важливість таких заходів неможливо оцінити, тому буде докладатися максимум зусиль, щоб такі зустрічі проводилися якомога частіше і сім'ї героїв відчували підтримку громадськості.

Нагадаємо, що на базі громадської приймальні народного депутата Михайла Кобцева працює Правозахисний центр з допомоги членам сімей загиблих в зоні АТО, де фахівці консультують, надають необхідну юридичну допомогу і супроводжують сім'ї у відстоюванні їхніх законних прав.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта