Синоптики попередили про різкі зміни погоди в Харківській області

10.02.2020 13:56 Суспільство
Фото: slovoidilo.ua Фото: slovoidilo.ua
Найближчими днями в регіоні очікуються хуртовини та ожеледиця.

Погода на Харківщині в найближчі дні серйозно зміниться — очікується сніг, хуртовини, ожеледиця і сильний вітер до 20 метрів у секунду. Про це «СК» розповіли в Харківському регіональному центрі з гідрометеорології.

Тож на завтра, 11 лютого, синоптики передають сніг і слабку хуртовину, на дорогах ожеледиця. По місту та області очікуються пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Уночі буде 2-7° морозу, а вдень — від 2° морозу до 3° тепла. По Харкову температура повітря вночі очікується 4-6° морозу, вдень 0-2° тепла. Хуртовину і значний сніг передають і на 12 лютого. Також очікується ожеледиця та пориви південно-західного вітру 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 4° морозу до 1° тепла, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

Читайте також: Вибори на Харківщині: ЦВК зареєструвала чотирьох кандидатів

13 лютого на Харківщині сніжитиме менше — вночі невеликий сніг, а вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Температура повітря буде вночі 0 - 5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла. 14-15 лютого очікується без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Температура повітря вночі очікується 1-6° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.