Бродячий собака напав на жінку та її велосипед (ФОТО)

06.06.2016 09:51 Суспільство
Фото: із соцмереж Фото: із соцмереж
У Боровій 2 червня на жінку, яка їхала велосипедом на роботу, просто посеред вулиці напав собака.

Скажений пес сильно покусав жінку, залишивши на її правій нозі 12 укусів із проникненнями. Жінці надали медичну допомогу, зараз вона на лікарняному. Крім того, пес понівечив її велосипед - прокусив колесо.


Фото:vk.com/trudovaslavaborova

У Борівській селищній раді "СК" прокоментували, що проблема з бродячими собаками у їхньому селищі є. І вже завтра на місцевій сесії селищної ради депутати обговорюватимуть, що з нею робити.

За словами секретаря Борівської селищної ради Ірини Кучми, у їхньому районі немає відповідної організації, яка б займалася відловом, стерилізацією собак. Тому депутати планують звернутися із листом до відповідної організації, яка діє в інших районах області щодо відлову бродячих собак. У листі, зокрема, з’ясовуватимуть, скільки потрібно буде грошей передбачити із місцевого бюджету на розв’язання цієї проблеми. 

ПОДРОБИЦІ НАПАДУ СКАЖЕНОГО СОБАКИ НА ХЛОПЧИКА ПІД ХАРКОВОМ

- Ми неодноразово просили місцевих мешканців не відпускати на вулицю без нагляду своїх собак. Бо бачимо, що напасти можуть і ті тварини, що з нашийниками, - прокоментувала селищний секретар.

Інформація про те, чи був собака, який напав на жінку, носієм якихось інфекцій, уточнюється. Нагадаємо, відстріл бродячих псів в Україні заборонено. 

Максим Грек

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта