Що «намуркотить» Тигр кожному із знаків зодіаку

01.01.2022 13:00 Суспільство
Астрологи обіцяють, що 2022 рік буде більш конструктивним та стійким, ніж 2021-й. Але не забувайте, що Тигр цього разу – водяний, а вода – стихія непередбачувана. Тому декому прийдешній рік принесе бурхливі емоції та стрімкі зміни, і ваше завдання – незалежно від знаку зодіаку – бути до цього готовими. Успішно протистояти воді та досягти успіху зможуть насамперед «вогняні» знаки.

ОВЕН

Новий рік буде одним із найвдаліших для багатьох представників знаку Овен. На початку року у вас з’явиться сильне бажання відкласти всі справи убік і як слід відпочити. Вибирайте для відпустки небагатолюдні місця – острів, прибережне містечко біля моря або дачу в оточенні лісу. У квітні загадуйте найсміливіші бажання – є всі можливості, щоб вони здійснилися. Знаменних подій Овнам варто чекати з травня, коли Юпітер (планета везіння) увійде у ваш знак. Не за горами ріст та процвітання. Будьте готовими: ви можете отримати підвищення в кар’єрі або змінити роботу. Крім того, багато Овнів у 2022 році виростуть духовно і зустрінуть своє кохання. Це сприятливий рік для того, щоб подумати про переїзд.

ТЕЛЕЦЬ

Для більшості Тельців 2022 рік ознаменований знаком змін і несподіваних збігів. Це обумовлено двома затемненнями у вашому знаку, а також місячним кармічним вузлом, який входить у знак Тельця в січні на півтора року. Рік Тигра принесе багато неймовірних сюрпризів: як приємних, так і не дуже. Однак у результаті все складеться добре – найкращим для вас чином. Зокрема, ви легко ладнатиме з іншими. Коло ваших друзів значно розшириться, і в житті з’являться нові надійні однодумці. У 2022 році Телець може не тільки знайти хорошого ділового партнера, але й вдало вийти заміж (це стосується жінок) або «вигідно» розлучитися. Зірки радять не боятися дистанційної роботи: вона принесе вам хороші результати та непоганий дохід – як у веденні свого бізнесу, так і як для найманого співробітника.

БЛИЗНЮКИ

Представники цього знаку зодіаку стануть справжніми зірками 2022 року – на них чекає найбільше життєвих змін, адже в цьому році багато Близнюків значно просунуться кар’єрними сходами і змінять статус. На рік Тигра можливий переїзд на нове місце проживання в далекі країни через зміну роботи або навчання, а також купівлю нерухомості. Крім того, є висока ймовірність одруження та народження дитини. Рік Тигра пройде для Близнюків під знаком самореалізації, пошуку себе, духовного зростання та турботи про своє здоров’я. Багато хто змінить режим роботи та харчування, відмовиться від шкідливих звичок і почне приділяти більше часу турботі про себе. Близнюкам варто сфокусуватися на самореалізації. Зірки радять представникам цього знаку ще з грудня 2021 року до кінця січня сконцентруватися на роботі, а особисте життя відсунути на другий план.

РАК

Новий рік для Раків заграє яскравими барвами. У 2022 році вони будуть сфокусовані на темі творчості, сильному прояві свого «Я» та дітях. У Раків з’являться нові друзі і є всі шанси зустріти своє кохання, якщо цього ще не сталося. Якщо ви прислухаєтеся до себе, то життя закипить і піде, як по маслу. Рік Водяного Тигра – один із найкращих для того, щоб ви поїхали на навчання або стали ділитися з кимось здобутими знаннями. Зірки підказують, що саме час активізуватись тим, хто мріяв завести свій блог або написати книгу. Якщо у вас буде така можливість, влітку обов’язково відпочиньте за кордоном – це відновить ваші сили та надасть нового імпульсу життю. До речі, планета кохання Венера буде чотири місяці в знаку Рака, що проявиться успіхами в особистому житті, а також у фінансах. Ви можете змінити статус, а також зустріти рідну душу. Можливі й інші зміни – звістка про вагітність чи поява хобі, яке переросте в хороший заробіток.

ЛЕВ

На багатьох у 2022 році чекає зміна статусу та кар’єри, також хтось вирішуватиме питання нерухомості. Але головний акцент все ж таки потрібно зробити на роботі. Леви захочуть позбутися рутинної діяльності і багато хто нарешті наважиться відкрити свій бізнес. У представників цього знаку вистачить таланту, сил та енергії на такі звершення. Також ваш дохід може збільшитись завдяки партнеру або батькам. У будь-якому разі матеріальне становище покращиться. У рік Тигра у Левів особливо загостриться інтуїція, тому в спілкуванні з оточуючими орієнтуйтесь на свої перші враження – саме вони будуть найправильнішими. Також варто бути уважнішими з великими покупками. Леви люблять шикувати по-крупному, проте перед тим, як щось придбати або взяти на це кредит, подумайте, чи зможете ви згодом розплатитися.

ДІВА

Рік Тигра – чудова можливість для Дів налагодити серцеві стосунки. У представниць цього знаку є всі можливості вийти заміж і завагітніти, народити дитину. До речі, зірки вказують також на розлучення. Якщо ви давно його замислювали, вам вдасться зробити це без великих моральних втрат. До речі, не варто хвилюватися, що ви надовго залишитеся без пари. Незабаром надійде серйозна пропозиція, яка змінить ваше життя. Це не всі доленосні справи для Дів у новому році. Сприятливо починати щось нове, підписувати контракти та договори: чи то свій бізнес, чи то зміна наймача. Багато Дів нарешті серйозно займуться здоров’ям і покращать своє матеріальне становище.

ТЕРЕЗИ

У 2022 році Терезам доведеться по-іншому подивитися на своє матеріальне становище. Багато представників цього знаку зможуть вийти на новий фінансовий рівень, але буде багато активної роботи. Також рік Тигра сприятливий для партнерства та добрих стосунків, які можуть привести до шлюбу. Для цього найкраще підійде друга половина року. Натомість на початку 2022 року ви зможете активно зайнятися створенням затишку, ремонтом або навіть переїздом. Якщо ви давно мріяли завести домашню тварину – саме час привести пухнастого друга в будинок. Зірки попереджають, що влітку-восени можлива зміна складу сім’ї. Це може бути як від’їзд близьких, так і приємний клопіт, пов’язаний з вагітністю. До речі, дуже сприятливо для Терезів часто бувати в місцях, де народилися і провели дитинство: це наповнить вас енергією та силами на цілий рік.

СКОРПІОН

Рік Тигра для багатьох представників цього знаку стане переломним. Адже цілих чотири затемнення впливатимуть на Скорпіона. Тому головне завдання для вас на цей рік – зберігати оптимізм та спокій у будь-якій ситуації. Варто пам’ятати про те, що все у ваших руках і будь-які проблеми можна розв’язати. Це стосується любові, роботи та загалом відносин з людьми. Готуйтеся до того, що у 2022 році вам доведеться проявити силу волі, але це лише допоможе вам здобути впевненість. Рік Тигра підготував для Скорпіонів приємний сюрприз. Вас чекає пристрасть, кохання та творчість. Це може бути романтична пригода – коли ви просто літатимете на крилах щастя. Також, можливо, ви освоїте улюблену справу, яку самостійно створили. Воно буде приносити вам не лише задоволення, а й хороший прибуток. Сміливіше кидайтеся у вир подій.

СТРІЛЕЦЬ

У новому році багато Стрільців змінять набридлу рутину та щоденні зобов’язання на щось несподіване, але привабливе. Зірки пророкують навіть найконсервативнішим представникам цього знаку переїзд. До того ж нове місце проживання можливе навіть в іншій країні. Відкривайте бізнес, міняйте роботу чи сміливо йдіть у вільне плавання – для цього у вас є цілий рік. Стрільцям, крім того, варто готуватися до радикальної зміни кола спілкування, і це лише на краще. Сприятливо в новому році також займатися спортом, змінювати харчування та позбавлятися шкідливих звичок. Приділяйте більше уваги сім’ї – взаємини покращаться.

 

КОЗЕРІГ

У новому році Козероги, як завжди, будуть зосереджені на роботі. Вам належить виявити відповідальність та виконувати багато різних обов’язків. У другій половині 2022 року життя заграє новими фарбами. Цілком можливе отримання несподіваної спадщини, початок успішного бізнесу або підвищення кар’єрними сходами. Якщо ви зможете знайти фінансову свободу, це змінить ваше життя кардинальним чином. Рік Водяного Тигра буде дуже активним, вам знадобиться багато сил, тому не забувайте про відпочинок. Крім того, зірки радять вам пройти навчання – чи то курси іноземної мови, чи якісь прикладні навички. Ви не раз у новому році відчуєте, як вони вам знадобляться.

ВОДОЛІЙ

У 2022 році основними напрямами для Водолія стануть родина та місце проживання. Також багато представників цього знаку поміняють роботу або сферу кар’єри. У вас буде багато нових ідей, а головне – можливостей для реалізації намічених цілей. Відкиньте всі сумніви і не переживайте даремно – умови вашого життя зміняться на краще. У першій половині року на вас чекає поступове зростання заробітку. Багато Водоліїв наважаться на відкриття власної справи або займуться інвестуванням. Усі вкладені в це сили окупляться сповна. Проте ще важливішою для Водолія цього року стане тема зміни складу сім’ї та переїзду. Але хоч би що відбувалося – не забувайте про відповідальність.

РИБИ

Рік, що настає, буде одним з найщасливіших. У середині травня планета удачі Юпітер увійде у ваш знак до кінця липня. Цей період стане найвагомішим, до його подій варто уважно придивитися. Вдале співробітництво виллється в новий напрям кар’єри, а випадкове знайомство може закінчитися шлюбом. Більшість Риб захочуть покинути свій звичний вир і зрозуміють, куди треба рухатися далі. Зростання доходів прогнозується на другу половину року. Деякі Риби можуть навіть розраховувати на те, що хтось інвестує у ваш проект. Домогтися наміченого нескладно – добрі союзники допоможуть з ідеями чи потрібними зв’язками. Здоров’я буде на рівні, у вас вистачить сил на все задумане.