У двох районах Харківщини розглядають можливість очного навчання

14.12.2023 12:27 Суспільство
Офлайн-навчання / фото ілюстративне Офлайн-навчання / фото ілюстративне

У Харківській області влада розглядає можливість офлайн-навчання у Красноградському та Лозівському районах за умови облаштування в навчальних закладах укриттів.

Як повідомляє пресслужба ХОВА, про це сказав заступник начальника ХОВА Євген Іванов на засіданні 14 грудня за участю заступника міністра з питань стратегічних галузей промисловості Тимура Ткаченка, передає «Слобідський край».

Окрему увагу приділили саме будівництву та облаштуванню укриттів у закладах освіти Харківської області, де з огляду на безпекову ситуацію буде можливо розпочати освітній процес офлайн.

«Йдеться про Красноградський та Лозівський райони області. Розглядаємо можливість розпочати там офлайн-навчання наступного року. Тому розробляємо стратегію розвитку, працюємо з громадами над пошуком іноземних інвестицій задля нарощування темпів роботи у цьому напрямку», – зазначив Євген Іванов.

Нагадаємо, у Харкові кількість школярів у метро-школі з початку року збільшилася більш ніж удвічі.

Нагадаємо також, що в Індустріальному районі Харкова почали будувати підземну школу.  У першій в Україні підземній школі у дві зміни зможуть навчатися 900 дітей.

Автор: Галина Гришко