У губернатора Харківщини - новий заступник

13.08.2015 07:05 Суспільство
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Михайло Черняк призначений заступником голови Харківської облдержадміністрації. Відповідне розпорядження голова ХОДА Ігор Райнін підписав 12 серпня.

"Я дуже вдячний голові облдержадміністрації Ігорю Львовичу Райніну, який довірив мені цю посаду. Я розумію всю міру покладеної на мене відповідальності і буду працювати максимально конструктивно, щоб втілити в життя всі починання та ініціативи, спрямовані на розвиток нашого регіону і країни в цілому", - зазначив Михайло Черняк.
Він також повідомив, що до виконання своїх службових обов'язків на новій посаді приступить 13 серпня.
Раніше Михайло Черняк обіймав посаду директора Департаменту масових комунікацій ХОДА.

Довідка. Михайло Черняк народився в Харкові в 1975 році. Має дві вищі освіти: закінчив Харківську національну академію міського господарства та Національний університет «Юридична академія імені Ярослава Мудрого». З 1992 по 2014 рік працював на підприємствах реального сектора економіки і займався підприємницькою діяльністю. З вересня 2014-го по лютий 2015 року. обіймав посаду радника відділу із забезпечення діяльності голови та заступників голови облдержадміністрації апарату ХОДА. З лютого 2015 року обіймав посаду директора Департаменту масових комунікацій ХОДА.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта