У Харківській області до «Армії відновлення» долучилися майже дві тисячі людей

24.04.2023 14:51 Суспільство
Фото: ХОВА Фото: ХОВА

«Армія відновлення» в Харківській області за останній тиждень поповнилася ще 110 робітниками.

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу ХОВА, загалом суспільно корисні роботи здійснюють 1953 людини в 51 територіальній громаді області.

«Найбільше охочих – у Чугуївському району, а саме в Зміївській тергромаді. Люди беруть участь як у суспільно корисних роботах, так і у відновлювальних. Це вкрай важливо, адже відбудовувати регіон необхідно вже зараз», – зазначила заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська.

У Харківському районі учасники програми беруть участь у розборі завалів трамвайного депо. Також надають допомогу особам з інвалідністю, громадянам похилого віку.

Нещодавно «Армія відновлення» запрацювала на базі громадських організацій та благодійних фондів, де разом з волонтерами забезпечує населення гуманітарною допомогою.

У Лозівському районі учасники «Армії відновлення» долучилися до робіт із заготівлі дров для опалювального сезону, ліквідації стихійних сміттєзвалищ та облаштуванню полігонів ТПВ.

Харківська область, до Армії відновлення за тиждень долучились більше ста людей

Нагадаємо, на території Харківської області заборонено проводити масові заходи на відкритому просторі з кількістю учасників та глядачів понад 50 осіб.

У всіх відділах ГУ ДМС у Харкові і області з понеділка, 24 квітня, змінюється графік прийому громадян

Нагадаємо також, що мешканців Харківської області закликають вакцинуватися від кору, небезпечного та заразного інфекційного захворювання. Останній спалах кору в Харківській області був у 2018-2019 роках.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко