У Харківській області на дорогах відновили розмітку та впорядкували зупинки

10.11.2023 10:22 Суспільство
Розмітка на дорогі / фото Служба відновлення та розвитку інфраструктури Розмітка на дорогі / фото Служба відновлення та розвитку інфраструктури

У Харківській області шляховики провели роботи з відновлення горизонтальної дорожньої розмітки.

Як пише «Слобідський край» з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури в Харківській області, це зроблено, аби зробити дорогу безпечнішою в умовах обмеженої видимості.

«Світловий день вже істотно скоротився та продовжує зменшуватися, тож водіям доводиться більше часу проводити за кермом в умовах обмеженої видимості. Аби зробити дорогу безпечнішою, на Харківщині проведено роботи з відновлення горизонтальної дорожньої розмітки», – йдеться у повідомленні.

У першу чергу це було зроблено на трасі Н 26 Чугуїв – Мілове, де, крім загальної аварійної небезпеки, існує ще й вибухово-мінна, адже не всі узбіччя вже розміновані.

Загалом на Харківщині цьогоріч відновлено 1648 кілометрів розмітки. 

Відновлена розмітка на дорогах Харківської області

Розмітку оновлено, аби зробити дорогу безпечнішою

Окрім цього, було виконано й інші види робіт: впорядкування автопавільйонів, ямковий ремонт – герметизація швів та тріщин.

Нагадаємо, у вересні шляховики завершили ремонт траси «/М-03/ – станцiя Гракове – Базалiївка – гребля», яка пролягає через Печенізьку та Чкаловську громади. 

Нагадаємо також, що у Харківській області шляховики почали капітальну відбудову ще одного мосту, зруйнованого в лютому 2022 року внаслідок російської агресії. Це 18-й міст, який планують капітально відбудувати на Харківщині.

Більше новин Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Галина Гришко