У Харківській області почали повноцінно відновлювати ще один зруйнований міст (фото)

20.06.2023 14:06 Суспільство
Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Фото: Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області

У Харківській області шляховики розпочали роботи з повноцінного відновлення мосту, який був зруйнований у лютому 2022 року. 

Як пише «Слобідський край» з посиланням на Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області, відбудова цього мосту дозволить спростити військову логістику з Донецькою областю та маршрути для цивільного населення.

Зараз фахівці демонтують пошкоджені конструкції мосту та облаштовують будівельні майданчики.

Це вже 9-й міст, який відновлюють у Харківській області. На деяких з них уже влаштовують опори та прогонові будови споруд.

Харківська область, ремонт мосту, червень 2023

Загалом через бойові дії у Харківській області було пошкоджено чи зруйновано 25 мостів, біля 23 з них шляховики облаштували тимчасові переправи.

Також у Харківській області триває експлуатаційне утримання мостів і шляхопроводів. Аби забезпечити безперебійний та безпечний проїзд, роботи виконуються на 7 спорудах.

Харківщина, шляховики ремонтують зруйнований міст

Нагадаємо, наприкінці травня у Харківській області в рамках експлуатаційного утримання розпочали ямковий ремонт дороги до міста Вовчанськ.

Також триває ремонт дороги місцевого значення С212501 «Пiд’їзд до селища Хорошеве». Ця дорога сполучається з дорогою державного значення Харків – Гороховатка і проходить через Безлюдівку та Хорошеве.

Нагадаємо також, лише в Олексіївській громаді протяжність зруйнованих доріг складає понад 40 кілометрів.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко