У Харківській області шляховики планують капітально відремонтувати 14 мостів

30.03.2023 16:23 Суспільство

У Харківській області шляховики відбудовують і ремонтують мости, які були пошкоджені чи зруйновані в результаті повномасштабного вторгнення рф. 

Як повідомляє «Слобідський край» з посиланням на пресслужбу САД у Харківській області, у планах на цей рік – розпочати капітально-відновлювальні роботи на 14 штучних спорудах.

Загалом у Харківській області функціонує 22 тимчасові переправи біля 25 зруйнованих мостів. Ще 1 переправа – в роботі.

Так само зараз у фокусі експлуатаційне утримання. Температура вище нуля дозволяє використовувати гарячу асфальтобетонну суміш, за допомогою якої ліквідовуємо аварійну ямковість.

30 березня дорожники також проводили ремонт бар‘єрного металевого огородження, зміцнювали дорожні знаки та прибирали сміття з проїзної частини.

харківська область, ремонт зруйнованого мосту. Березень 2023

Нагадаємо, що внаслідок повномасштабного вторгнення в Харківській області було зруйновано 25 мостів, які знаходяться на балансі САД. Зокрема, на сьогоднішній день функціонує вже 22 тимчасові переправи, а ще 1 – в роботі.

Протягом минулих вихідних фахівці Служби автомобільних доріг звели ще дві тимчасові переправи в об‘їзд зруйнованих мостів.

Окрім цього, в регіоні планують відремонтувати 17 кілометрів зруйнованої дороги в районі Мартової та Хотімлі. Відновлення полотна значно скоротить шлях з Харкова до Вовчанська.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко

Теги: