У Харківській області представили нового начальника поліції

04.12.2020 12:15 Суспільство
Фото: mvs.gov.ua Фото: mvs.gov.ua
На Харківщині змінився начальник поліції.

Начальника поліції Харківської області Валерія Сокуренка звільнили з посади. Його змінив екс-керівник Департаменту стратегічних розслідувань Андрій Рубель. Про це «СК» повідомили власні джерела:

«Сьогодні, 4 грудня, Валерія Сокуренка призначили ректором ХНУВС. Він набував досвід роботи в практичних підрозділах, а тепер передаватиме його в навчальному закладі. Так і було заплановано до його призначення. Сьогодні вже представили Андрія Рубеля в якості нового начальника поліції Харківської області».

Читайте також: У Куп'янську шукають дівчину, яка зникла два тижні тому

Нагадаємо, Валерій Сокуренко очолював ГУНП у Харківській області з квітня минулого року.

Довідка. Андрій Рубель народився у 1982 році на Чернігівщині. У 2004 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ  розпочав з оперуповноваженого відділу карного розшуку Солом’янського районного управління Києва. У період з 2005 по 2020 рік працював на різних посадах у поліції міста Києва та області, в ГУБОЗ МВС України, Департаментах карного розшуку, внутрішньої безпеки, стратегічних розслідувань Національної поліції України, керував роботою поліції Закарпатської області.

Автор: Савелій Мякушко