У Харківській підземці стався технічний збій. Оновлено

29.03.2018 09:37 Суспільство
Фото: NewsRoom Фото: NewsRoom
29 березня у метрополітені виник технічний збій у зчитувальних пристроях.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Харківської міської ради Юрій Сидоренко.

За його інформацією, з карток, поповнених до 28 березня включно, знімається за поїздку не 4, а 5 гривень.

«Тим власникам карток, у яких це сталося, слід звернутися до чергових по станціях, залишити їм номер своєї картки, і через час несправедливо знята гривня буде їм повернута. Коли налагодять ПЗ. Фахівці обіцяють, що це станеться до обіду», — повідомив Юрій Сидоренко.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Харківської міської ради 28 березня затвердив нові тарифи на проїзд у метро, тролейбусах і трамваях.

Згідно з рішенням, вартість проїзду у метро збільшена з 4 грн до 5 грн, у наземному електротранспорті (трамваях і тролейбусах) з 3 грн до 4 грн. Новий тариф почав діяти сьогодні, 29 березня.

Оновлено: 

Ситуація з оплатою за картками в метро стабілізована. Програма перепрошита. Про це на своїй сторінці в Facebook написав директор Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко.

«Керівництво метрополітену в зв'язку з цією ситуацією приносить вибачення. Всім, хто звернувся з приводу неправильного зняття грошей, — кошти будуть відшкодовані. З порядком відшкодування можна ознайомитися на сайтах Харківської міської ради та підземки», — йдеться в повідомленні.

Микола Мельник