У Харкові майже на місяць закрили міст із пожвавленим рухом

21.06.2018 09:40 Суспільство
Фото: ТСН Фото: ТСН
З'їзд і заїзд транспорту на проспекті Льва Ландау при русі від вулиці Халтуріна в бік вулиці Енергетичної заборонені з 20 червня по 15 липня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з реконструкцією з'їзду з Комунального шляхопроводу. На цей період автобуси здійснюватимуть об'їзд закритої ділянки проспекту Льва Ландау (Комунальний міст) наступним чином:

№ 49е, 205е, 249е, 259е, 267е, 294е: пр. Льва Ландау (Комунальний міст) - за шляхопроводом поворот праворуч на пр. Московський - під шляхопроводом на перехресті пр. Московський - Поліграфкомбінат розворот ліворуч на пр. Московський (в бік центру ) і далі за маршрутом.

Також з 20 червня по 15 липня заборонений рух тролейбусів у районі Комунального шляхопроводу, в зв'язку з чим вони курсують наступним чином:

№ 20: розворотне коло «602 м/р» - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - з'їзд з Комунального шляхопроводу в районі підприємства «Турбоатом»;

№ 31: розворотне коло «Північна Салтівка» - вул. Гвардійців Широнінців - пр. Ювілейний - пр. Льва Ландау - з'їзд з Комунального шляхопроводу в районі підприємства «Турбоатом».

Микола Мельник