У Харкові містяни блокували роботу електротранспорту – ФОТО

20.03.2020 10:44 COVID-19
Фото: Фейсбук/Юрій Сидоренко Фото: Фейсбук/Юрій Сидоренко
Розлючені пасажири розбили лобове скло трамвая.

Уранці 20 березня в Харкові відразу на кількох трамвайних зупинках люди блокували роботу електротранспорту. За словами речника Харківської мерії Юрія Сидоренка, таким чином люди протестують проти обмеження кількості пасажирів у транспорті.

 – Зупинка трамвая «Станція метро академіка Павлова», вул. Героїв Праці – вул. Академіка Павлова, розворотне коло 602 м/р, пр.Тракторобудівників – вул. Немишлянська, вул. Морозова – вул. Киргизька до вул. Костичева; Салтівське шосе – пр. Тракторобудівників, Холодна Гора – це тільки короткий перелік вулиць та зупинок, де городяни перекривають рух трамваїв через обмеження кількості пасажирів, – написав на своїй сторінці в Фейсбуці Юрій Сидоренко.

Також він повідомив, що розлючені пасажири розбили лобове скло одного з трамваїв. На місце події було викликано поліцію.

 – Оскільки на зазначених ділянках трамваї заблоковані, як ви розумієте, трамваї далі не йдуть, люди на зупинках по маршруту не знають, через що затримка. При закритому метро перекриття доріг тільки погіршує ситуацію з перевезенням людей, – переконаний Юрій Сидоренко.

Читайте також: П'ять нових випадків коронавірусу зафіксовано в Україні

Автор: Андрій Соха