У Харкові підземка працюватиме довше

10.10.2019 10:30 Суспільство
Фото: kh.suspilne.media Фото: kh.suspilne.media
Після завершення матчу Україна — Литва на стадіоні «Металіст», трамваї, тролейбуси і метрополітен перевозитимуть пасажирів до 1:00 12 жовтня.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, автобуси забезпечать перевезення вболівальників від станцій метрополітену за основними напрямками до 2:00. На період проведення матчу будуть закриті входи і виходи станцій метро «Спортивна» і «Метробудівників ім. Ващенка».

Також у міськраді повідомили, що рух транспорту по провулку Власівському, вулицях Храмова, Державінській, Плеханівській, на ділянці від вулиці Молочної до вулиці Польової, буде заборонено з 19:00 11 жовтня до 00:30 12 жовтня.

На цей період деякі автобуси змінять маршрути і курсуватимуть так. Так, № 68е і 232е змінять кінцеву зупинку «Ст. м. «Метробудівників» і здійснюватимуть висадку/посадку пасажирів на зупинці «Ст. м. «Проспект Гагаріна»; № 260е: вул. Плеханівська  — ст. м. «Завод ім. Малишева»; висадку/посадку пасажирів здійснюватиме на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева»;

Маршрут № 244е: пр. Гагаріна — пр. Героїв Сталінграда — вул. Морозова і далі за маршрутом; № 251е: пр. Московський — вул. Морозова і далі за маршрутом.

Читайте також: Незаконну земельну оборудку виявлено в Печенізькому районі