У Харкові ПриватБанк пропонує нові авто у кредит майже без переплат

Promo
26.07.2018 16:15 Суспільство
З 1 липня мешканці Харківської області можуть придбати автомобілі Nissan у кредит від ПриватБанку на акційних умовах. Переплата складе лише 0,01 % річних.

Автосалон Nissan у Харківській області, що знаходиться за адресою: Харків, проспект Гагаріна, 185/1, розпочав співпрацю з ПриватБанком. Один з перших кроків впровадження акційних умов для клієнтів банку.

Відтепер придбати новий автомобіль з модельного ряду Nissan можна на викуп з річною відсотковою ставкою від 0,01 % залежно від початкового внеску та терміну кредитування.

«Для багатьох українців придбання нового авто є нездійсненною мрією, розповідає керівник напрямку споживчого кредитування ГРУ ПриватБанку у Харківській області Андрій Павленко. ПриватБанк та автодилери вирішили виправити таку ситуацію. Наші умови кредитування роблять нові авто більш доступними. При авансі від 10 % вартості авто строком на 5 років, переплата буде складати 12,2 % річних, а при авансі від 30 % вартості всього 0,01% на рік. Це майже безвідсотковий кредит».

  

Кредит на автомобілі в ПриватБанку оформляється за схемою фінансового лізингу. Перевагами такого виду кредитування є оперативність погодження (2 хвилини на прийняття рішення про надання фінансування), мінімальний пакет документів для оформлення угоди (при авансі 25 % і вище лише підтвердження особи), оснащення авто системою моніторингу GPS, відсутність прихованих комісій тощо.

Ознайомитися більш детально з автомобілями Nissan можна на сайті автосалону у Харкові, а подати заявку та отримати попереднє рішення з надання кредиту можна за посиланням pb.ua/avto, або завітавши у будь-яке відділення ПриватБанку.