У Харкові ветеранам АТО допоможуть знайти роботу

20.06.2019 18:30 Суспільство
Фото: veterano.com.ua Фото: veterano.com.ua
У місті пройде семінар у рамках всеукраїнського проекту «Ветерани: від діалогу до працевлаштування».

Мета цього проекту — створити сприятливі умови для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України.

Проект включає в себе проведення семінарів, перший з яких пройде в Харкові 2-4 липня 2019 року. На цьому заході ветерани зможуть поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку, такими як ПриватБанк, Ощадбанк, Укрзалізниця та інші, а також пройти перше інтерв’ю. Протягом цих трьох днів у всіх учасників буде можливість відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

До участі у проекту, яка безкоштовна, запрошуються демобілізовані бійці АТО Харківської та Сумської областей. Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Зареєструватися на семінар ви можете ТУТ.

З усіма питаннями, що виникають щодо участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: [email protected] або за телефоном 095- 540-99-42, Наталя.