«Уболіваємо за Сергія всією родиною», – історія танкіста, який захищає Харківський напрямок

19.10.2023 12:21 Суспільство
Фото: 3 окрема танкова Залізна бригада Фото: 3 окрема танкова Залізна бригада

Сергій у складі Залізної бригади захищає Харківський напрямок, а дружина та двоє донечок чекають на нього вдома. Родина хвилюється за свого захисника, а він навіть з передової робить сюрпризи для коханої жінки.

Сергій – боєць 3-ї окремої танкової Залізної бригади. З початку повномасштабного вторгнення він несе службу на Харківському напрямку. На захист України чоловік став ще у 2021 році. Тоді він підписав контракт та розпочав службу в танковій бригаді, про це пише газета «Вперед», повідомляє «Слобідський край».

Сергій та Марина разом уже 19 років, виховують двох доньок. Родина живе на Хмельниччині, проте, коли з’явилася можливість навідати чоловіка, жінка одразу поїхала на Харківщину.

– Дівчатка сумують неймовірно, я теж постійно переживаю. Раділи, коли приїжджав у відпустку. А потім мені захотілося самій відвідати чоловіка, привезти йому та побратимам домашніх ласощів. Допомогли друзі, й ми справді зустрілися на Харківщині. Ті кілька днів, а ще подорож до чоловіка, назавжди залишаться у пам’яті, – згадує дружина військовослужбовця.

Чоловік завжди говорить Марині, що в нього все добре, та навіть з передової робить для неї сюрпризи.

– Я була вражена, коли чоловік разом із донечками влаштували мені сюрприз. З допомогою батька дівчата придбали мені сучасний телефон. Приносять коробочку, а я запитую, що це і звідки. Дівчата відповідають: «Зараз тобі буде дзвінок». У той момент зателефонував Сергій. Звісно, це було неймовірно приємно й до сліз зворушливо, – розповідає жінка.

Сергій та Марина

Раніше ми писали про 30-річного Євгена з позивним «Банді» – бійця Дергачівського окремого батальйону територіальної оборони Харківської окремої бригади Сил ТрО.

А також про Павла, який за час війни пройшов шлях від солдата до офіцера. Він харків’янин, який служив строковиком у Львові, а потім перевівся у 5-ту Слобожанську бригаду НГУ, щоб захищати рідне місто.

Та про військовослужбовців окремої танкової Залізної бригади Олександра і Віталія, які дружать уже багато років, до того ж вони куми. Друзі розповіли, чому вирішили стати танкістами та як допомогли тероборонівцям під Барвінковим, а в обмін отримали трофейний танк.

Головні новини Харківська область читайте на нашому сайті. 

Автор: Ксенія Карпенко