Унікальний будівельний об'єкт завершено на Харківщині

07.06.2016 09:23 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА
Міст в Барвінкове відкрили для транспорту. Будівельники завершили роботи на мосту через річку Сухий Торець: зробили повітряну ізоляцію і заасфальтували дорогу.

Цей об'єкт - стратегічно важливий для Барвінкове - на одній стороні міста знаходиться Центральна районна лікарня та всі служби - районна адміністрація, поліція, прокуратура, суди, пенсійний фонд, управління соцзахисту, служба зайнятості, все відділення банків, одна з найбільших міських шкіл. На іншій - залізничний і автовокзали, пошта, три міських школи, кілька садочків, Будинок дитячої творчості, стадіон, дитячо-юнацька спортивна школа, церква. В першу чергу, через відсутність нормального сполучення між двома частинами міста страждали люди похилого віку - «швидкі» в об'їзд добиралися дуже довго. Та ж проблема була і з прибуттям на виклик поліції. Новий міст нарешті вирішив ці проблеми - підкреслив заступник керівника облдержадміністрації Марк Беккер.

Нову школу під Харковом побудують через два роки

За його словами, міст був побудований в найкоротші терміни за новими технологіями. Основний обсяг робіт провели в 2015 році - міст змонтували повністю і перед Новим роком відкрили для пішоходів. Сьогодні це прекрасний міст, закінчені всі види робіт. У цьому столітті це перша найбільша будівництво на території Барвінкове.

Будівельники гарантували барвенковчанам безпечну роботу об'єкта і тривалий період його експлуатації. Новий міст витримує навантаження 60 тонн, тому може пропускати і великовантажні фури і, при необхідності, військову техніку. Крім проїжджої частини, міст обладнаний і тротуарами для пішоходів.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта