Харківські правоохоронці видворили з України росіянина

30.10.2019 09:19 Суспільство
Фото: unian.ua Фото: unian.ua
Чоловік відсидів у колонії понад 8 років за умисне вбивство.

Співробітники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Управління стратегічних розслідувань ГУНП в Харківській області спільно з працівниками регіонального Головного управління державної міграційної служби виявили раніше судимого чоловіка, який незаконно перебував на території України.

За інформацією обласного главку поліції, 31-річний громадянин Російської Федерації звільнився з виправної колонії,  де більше 8 років відбував покарання за умисне вбивство. Жодних підстав для подальшого перебування на території України він не мав.

Відносно правопорушника працівники міграційної служби склали протокол за ч. 2 ст. 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Генконсульством РФ було підтверджено громадянство чоловіка, та він отримав необхідні документи для повернення до країни походження. Під супроводом правоохоронців чоловік покинув територію України через прикордонний пункт пропуску «Гоптівка».

Громадянину РФ заборонили в’їзд в Україну на 3 роки.

Читайте також: Зниклу дівчину розшукують на Харківщині - ФОТО

Андрій Соха