Харків'яни — найактивніші фрилансери, що співпрацюють із ПриватБанком

Promo
24.09.2019 17:30 Суспільство
Фото: ПриватБанк Фото: ПриватБанк
Закінчилася акція «Драйвове ФРИЛАНС-ЛІТО для учасників Weblancer» від Visa та ПриватБанку.

Фрилансери України, які співпрацюють із біржею Weblancer, могли зареєструватися на сторінці weblancer.net/pb, виконати певні умови і розраховувати на призи. ПриватБанк разом із Visa розіграли:

  • Годинники Apple Watch Series 4 – 3 шт.
  • USB-хаби Apollo A731TH USB-C – 3 шт.
  • Флеш-накопичувачі Samsung 64 GB – 3 шт.
  • Термосумки GIOSTYLE Evo – 3 шт.

За умовами акції необхідно було отримати переказ на картку Visa від 2 000 грн протягом місяця та здійснити від 5 витрат з будь-якої картки Visa ПриватБанку. Розіграші проходили у 3 етапи. Тобто комп'ютерна програма кожного літнього місяця випадковим чином обирала переможців. Так сталося, що в другому етапі акції всі призи забрали фрилансери зі Сходу України — з Харкова та Сєверодонецька. І у завершальному етапі два з 4-х призів теж поїхали до Харкова.

Так, харків’яни Рожден Тоцкойнов отримав годинник Apple Watch Series 4, а Володимир Таньпетер забрав USB-хаб Apollo A731TH USB-C. Переможці співпрацюють із ПриватБанком вже багато років, користуються майже всіма сервісами та банківськими продуктами. 

— З ПриватБанком вже 10 років, — розповідає один з переможців акції Рожден Тоцкойнов. — Маю декілька карток, користуюся послугами і як приватна особа, і як підприємець. При отриманні закордонних переказів спробував кілька банків. Але найзручніші умови виявилися у ПриватБанку. Так я обрав ПриватБанк основним і жодного разу не пошкодував. Перекази на картки приходять дуже швидко, з мінімальним відсотком. Всі процедури зрозумілі, а сервіси доступні.

Як розповідає ще один переможець  Володимир Таньпетер, про акцію він дізнався від співробітників ПриватБанку

— На електронну пошту надійшов лист з умовами. Мені нічого додатково не довелося робити. Я, як активний користувач сервісу банку, всі умови акції вже давно виконав, сам того не знаючи. Тому мені залишилося лише натиснути кнопку і зареєструватися. У виграш особо не вірив. Але коли дізнався про перемогу, було дуже приємно.

ПриватБанк та платіжні системи регулярно проводять акції, розіграші та конкурси для своїх клієнтів. Саме зараз тривають 18 акцій. Участь у них не потребує додаткових матеріальних витрат або спеціальних зусиль. Треба лише користуватися послугами банку. Список актуальних конкурсів можна подивитися на сайті promos.privatbank.ua/ua/.
Нагадаємо, в акції “Драйвове ФРИЛАНС-ЛІТО для учасників Weblancer” з 12 призів - 5 виграли фрилансери Харкова.

Читайте також: З початку року обсяг грошових переказів до України з-за кордону зріс на 20 %