Харків’яни попросили допомоги у народного депутата Олександра Фельдмана

04.02.2020 16:13 Суспільство
Олександр Фельдман провів у своїй приймальні в Харкові черговий депутатський прийом. На ньому побувало 78 осіб.

Питання та проблеми, з якими харків'яни звернулися до народного депутата України, стосувалися необхідності внесення змін до законодавства України, пропозицій, спрямованих на поліпшення інфраструктури Харкова, увічнення пам'яті видатних харків'ян, а також допомоги людям, що опинилися в складній життєвій ситуації.

Зокрема, ветерани МВС – члени харківського обласного об'єднання «Від пошани до дії» звернулися до Олександра Фельдмана з приводу необхідності внесення змін до законодавства, що стосуються пенсіонерів МВС, а також розповіли про свої пропозиції щодо увічнення пам'яті знаменитих харків'ян. Зокрема, про необхідність установки меморіальної дошки на будинку по вул. Карпівській, в якому жив відомий співак і актор Марк Бернес. Представники громадського координаційного комітету «Харків ракетно-космічний» звернулися з проханням підтримати їх проект «Харків – місто космічної слави», а також створення інтерактивної космічної виставки. Харківський альпініст Сергій Бершов представив свої проекти чергової експедиції до Гімалаїв та будівництва в Харкові скеледрому.

«Вважаю такі зустрічі з людьми, які приходять як зі своїми проблемами та болями (таких звернень, на жаль, з року в рік не меншає), так і з ідеями та корисними пропозиціями, дуже важливими для роботи народного депутата, для розуміння того, що насправді хвилює наших земляків», – зазначив Олександр Фельдман.

Для розгляду і вирішення всіх порушених у ході депутатського прийому проблем він дав відповідні доручення.

Читайте також: В Ізюмі чекають на басейн, а в Дергачах — на ринг. Де на Харківщині побудують нові ФОКи