Які пункти пропуску державного контролю тимчасово закрито на Харківщині — КАРТА

16.03.2020 13:50 COVID-19
Фото: dpsu.gov.ua Фото: dpsu.gov.ua
На в'їзд-виїзд автобусів та машин закрито вісім пунктів.

З 16 березня до 3 квітня 2020 року в Україну тимчасово заборонено в’їзд іноземцям та особам без громадянства. Винятки складають ті, хто має право на постійне або тимчасове проживання в Україні, є подружжям або дітьми громадян України, працівниками іноземних дипломатичних представництв та консульських установ, акредитованих в Україні, представництв офіційних міжнародних місій та членів їх сімей, водіїв та обслуговуючого персоналу вантажних транспортних засобів, членів екіпажів.

За інформацією Слобожанської митниці Держмитслужби, на Харківщині тимчасово закриваються три залізничні пункти пропуску: Одноробівка (Золочівський район), Вовчанськ (Вовчанський район), Козача Лопань (Дергачівський район), чотири автомобільні: Піски (Дворічанський район), Олександрівка (Золочівський район), Журавлівка (Дергачівський район), Стрілеча (Харківський район) та повітряний —Сокольники (Харків).

Також тимчасово припинено й пішохідне сполучення у пунктах пропуску Чугунівка (Великобурлуцький район), Плетинівка (Вовчанський район), Гоптівка (Дергачівський район).

Окрім цього, митниця підготувала інтерактивну карту, на якій позначила усі пункти пропуску — закриті і відкриті, згідно з розпорядженням уряду щодо запобігання занесенню і поширенню коронавірусу COVID-19. Пункти, що закриті з боку України та з боку сусідніх держав, позначено червоним кольором. Пункти, що працюють на території України, — зеленим.

Читайте також: Зафіксовано два нові випадки інфікування коронавірусом - ОНОВЛЕНО

 

Автор: Андрій Соха