Євро-2016: центр Харкова охороняють Нацгвардія, кінологи і поліція (ФОТО, ВІДЕО)

10.06.2016 15:45 Суспільство
Фото: Роман Шупенко Фото: Роман Шупенко
На головній площі Харкова проводяться останні приготування перед відкриттям фан-зони Євро-2016.

У Харкові, на головній площі міста, 10 червня о 20:00 відкривається фан-зона Євро-2016.

Харківська фан-зона відкриється, коли у Франції стартує чемпіонат. Відкриття турніру транслюватимуть на великому екрані, встановленому на площі. Для харків'ян і гостей міста пройде святковий концерт, після якого о 22:00 розпочнеться трансляція першого матчу чепіонатов між збірними Франції та Румунії.

Крім трансляцій матчів. щодня з 12:00 на пл. Свободи будуть проходити різні заходи: фестивалі, конкурси, концерти, працюватимуть заклади ресторанів.

Сьогодні за дорученням голови ХОДА в обладміністрації відбулася службова нарада з питань забезпечення громадської безпеки та порядку в ході роботи фан-зони на площі Свободи під час чемпіонату Європи з футболу Євро-2016.

Голова ХОДА Ігор Райнін доручив керівникам силових структур і ДСНС області вжити всіх необхідних заходів для того, щоб гарантувати безпеку жителям регіону, які будуть вболівати за національну команду в головній фан-зоні Харківщини.

Під час свята уболівальників на площі Свободи будуть цілодобово охороняти підрозділи Нацполіціі, біля фан-зони чергуватимуть працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій, охоронного агентства, медики. Крім того, на території фан-зони встановлено відеокамери спостереження, пише прес-служба ХОДА.

Микола Мельник

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта