Юніори зі Сходу України зібрали більшість призів ПриватБанку

Promo
11.07.2019 16:45 Суспільство
В акції “Є Картка Юніора – є 5000 гривень!” троє переможців з Харкова.

Юніори зі Сходу України виявилися найактивнішими в акції ПриватБанку “Є Картка Юніора – є 5000 гривень!”. Відразу чотири переможці – школярі з Бахмута, Краматорська, Лисичанська, Костянтинівки. А ще троє – з Харкова.

Умови акції були дуже прості. Треба було мати Картку Юніора і написати про неї оригінальний відгук. Першу частина умов акції переможці виконали вже давно. Всі вони не перший рік користуються Карткою Юніора. Дехто пройшов курс Бізнес-Школи ЮніорБанку і саме там дізнався про акцію і вирішив взяти в ній участь.

– Я давно мріяла про крутий смарт-годинник, – розповідає одна з переможниць акції з Лисичанська Ольга Ільмінська. – Коли почула про акцію і про можливість придбати за грошову винагороду цю річ, відразу зареєструвалася і написала відгук. Вже не пам’ятаю, що конкретно написала, але щось про те, як Картка Юніора допомагає у моєму житті. Коли почула про головний виграш, навіть не повірила. Ось так несподівано моє прагнення до фінансових знань принесло ще і приємний подарунок.

Мрії двох дівчат – інших переможниць акції були скромнішими. На свої 500 гривень Вікторія Войцех з Бахмута замовила картини, а Настя Шувакіна з Костянтинівки – навушники та флеш-карту.

Харків'яни Дмитро Без’язичний, Аліса Підкуйко та Ксюша Чуракова виграли комп'ютерне крісло з навушниками, набір канцелярського приладдя для навчання та музичну іграшку відповідно. Станислав Козирєв з Краматорська теж обрав навушники, але після знайомства з ЮніорБанком і з можливостями Картки Юніора всі переможці вважають, що знання та фінансові навички – більше надбання, ніж призи та подарунки. До речі, Стас користується Карткою Юніора вже майже 10 років.

– Картка Юніора суттєво полегшує життя як школярів, так і їхніх батьків, – ділиться враженнями мама переможниці акції Вікторія Шувакіна. – Нема побоювань, що дитина загубить гроші чи їх відберуть. Важливий аспект – це гігієна. Не треба мати справи із готівкою, з дрібними купюрами, які невідомо хто тримав у руках. Я переконую батьківський комітет та адміністрацію школи запровадити термінали у шкільній їдальні. Важливо і те, що витрати школярів із Карткою Юніора завжди будуть під контролем дорослих.

Картка Юніора наділена всіма опціями “дорослих” карток – підключена до програми “Бонус Плюс”, має депозитну властивість (7 % річних) тощо. Юний власник може планувати свої витрати, заощаджувати та навчатися фінансовій самостійності. Такою карткою можна розраховуватися за товари та послуги, купувати квитки на проїзд тощо.

– Власники Картки Юніора мають змогу пройти навчання у Бізнес-Школі ЮніорБанку та весело й корисно провести час у квест-кімнаті “Загублені у банку” чи відвідати з екскурсіями сам банк, – пояснює керівник напрямку “ЮніорБанк” ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова. – У Бізнес-Школі школярі отримають знання про основи підприємництва та підвищать рівень фінансової грамотності, будуть брати участь у ділових іграх та тренінгах, а також навчаться користуватися банківськими послугами за допомогою власної банківської картки. Заняття у Бізнес-Школі доступні будь-якій дитині шкільного віку та абсолютно безкоштовні.

Щоб стати учасником програми, достатньо подати заявку на сайті juniorbank.ua. На цьому ж сайті можна слідкувати за всіма новинами й акціями та самостійно записатися на будь-який навчальний захід від ЮніорБанку. А замовити саму картку можна на сайті або ж у будь-якому відділенні ПриватБанку.

До речі, саме зараз розпочалася чергова акція-квест від ПриватБанку. Переможці розділять півмільйона гривень. В акції можуть брати участь власники Картки Юніора Masterсard від ПриватБанку 6–17 років. Реєстрація обов’язкова та відбувається на сторінці акції «Супергерої ПриватБанку». Нагадаємо, що минулого року в літньому квесті під назвою «Фантастичні пригоди» учасники змагалися за 250 000 гривень. До фіналу вийшли 716 власників Карток Юніора й отримали заслужену винагороду за свої знання.

Читайте також: Харків’янки отримали призи за закордонні перекази