Юних дизайнерів запрошують взяти участь у конкурсі

02.03.2020 16:45 Суспільство
фото: fest.dytiatko.org.ua фото: fest.dytiatko.org.ua
На Харківщині вперше відбудеться Всеукраїнський дитячий конкурс графічного дизайну «Дитятко.Art». Його проведуть у рамках ХІІ Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко».

До участі запрошуються учні закладів позашкільної, загальної середньої, професійної освіти, шкіл мистецтв та інших закладів освіти віком від чотирьох до 18 років.

Конкурс проводиться у таких вікових категоріях:

– дебют – 4–6 років;

– молодша вікова категорія – 7–9 років;

– середня вікова категорія – 10–14 років;

– старша вікова категорія – 15–18 років. 

Читайте також: У Чугуєві збираються створити табір за французьким зразком

Учасникам пропонується дві номінації:

– «Постер Фестивалю»;

– «Постер номінації Фестивалю».

Для виконання конкурсних робіт дозволяється використовувати будь-яку техніку, різні види графіки та дизайну, колажу та аплікації, поєднання шрифтів, фотографії з малюнком, живописом тощо.

Співорганізатором «Дитятка.Art» виступив Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості».

Мета нового конкурсу — виявити та підтримати обдаровану учнівську молодь, а також залучити юних аматорів до активної участі у мистецькому житті.

Для участі необхідно завантажити заявку на офіційному сайті фестивалю fest.dytiatko.org.ua, заповнити її та разом із творчими роботами надіслати до 30 червня 2020 року за адресою: 61022, м. Харків, вул. Сумська, буд. 37-а, каб. № 3, КЗ «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості»; або до харківського відділення «Нової пошти» № 42. Додаткова інформація за телефоном: (050) 3238890,  Вікторія Лукашова.

Нагородження переможців відбудеться в рамках ХІІ Міжнародного дитячого медіафестивалю «Дитятко», який пройде у Харкові з 2 по 5 вересня 2020 року.

Нагадаємо, Міжнародний дитячий медіафестиваль «Дитятко» заснований Харківською обласною радою у 2009 році. Фестиваль – некомерційний, участь у ньому безкоштовна. Проводиться серед дитячих творчих телевізійних, анімаційних і радіостудій, гуртків, колективів і окремих авторів, а також телевізійних компаній і об’єднань, продюсерських центрів, що створюють програми і фільми для дітей. 

Читайте також: Операція «Антифейк» — як переможці «Дитятка» вчилися розпізнавати неправду