З ліфта до лікарні: у харківській багатоповерхівці постраждала літня жінка

26.07.2021 15:20 Суспільство
В одному з багатоповерхових будинків Харкова кабіна ліфта з пасажиркою пролетіла кілька поверхів униз та різко зупинилася. 70-річну жінку шпиталізували.

Інформація про те, що сьогодні в будинку на вулиці Золочівській 24-а обірвався ліфт з пасажиркою, з'явилася у харківських Телеграм-каналах.

У третьому під'їзді кабіна ліфта пролетіла кілька поверхів униз, а потім різко зупинилась. Як повідомив згодом речник Харківської міської ради Юрій Сидоренко, насправді, ліфт не обривався, а всі троси цілі.

Читайте також: У Високому медики врятували чоловіка у стані клінічної смерті

"Мешканка 7-го поверху викликала ліфт, щоб спуститися на перший. Близько 5-го поверху автоматика з якоїсь причини увімкнула аварійне гальмування. Ліфт зупинився разом із пасажиркою. Технік, що прибув на місце, відкрив двері, і жінка вийшла з ліфта самостійно. Акцентую - жодних видимих пошкоджень на ній не помітили" - написав Юрій Сидоренко у своєму Фейсбуці.

Утім, дочка пасажирки викликала поліцію, ДСНС і швидку. 70-річну жінку доставили у лікарню невідкладної допомоги. 

За інформацією міськради, наразі пацієнтка повернулася додому, жодних травм у неї немає. Також у міськраді повідомили, що востаннє цей ліфт обстежували шість днів тому, жодних несправностей у ньому не виявлено.

 

Автор: Тамара Кіч

Теги: