В якому стані дороги Харківщини після вихідних - Фото, Відео

18.01.2021 09:42 Суспільство
Протягом доби на дорогах Харківської області працювало 124 одиниці спецтехніки та 177 працівників дорожнього господарства. Станом на 18 січня проїзд державними дорогами забезпечено.

Уранці та вдень минулої доби у Харківській області було ясно без опадів. Приблизно о 21:00 у північно-східній частині області почалися опади у вигляді снігу.

Протягом доби на дорогах області працювали 154 дорожні працівники та 112 одиниць спецтехніки, із них 59 машин були задіяні в чергуванні. Про це повідомили в САД у Харківській області.  Для обробки доріг протиожеледними матеріалами використали 259 кубометрів піщано-соляної суміші та 27 тонн  технічної солі. Дорожники обробляли дороги державного значення, розширювали узбіччя проїзної частини від снігу, обробляли і чистили зупинки і тротуари на шляхопроводах.

Наразі стан покриття на доріг  –  місцями сухе, місцями мокре, оброблене ПСС. На дорогах місцями ожеледиця.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: поліція затримала обох водіїв

На 7:00 ранку 18 січня по області хмарно, спостерігаються опади у вигляді снігу в східній та центральній частині області: у Балаклійському, Великобурлуцькому, Вовчанському, Дворічанському, Зміївському, Ізюмському, Куп’янському, Лозівському, Первомайському, Чугуївському та Харківському районах. Температура повітря становила вночі від -13°С до -18°С, удень синоптики обіцяють від -12°С до -19°С.   

Протягом доби зафіксовано 1 ДТП на дорозі місцевого значення.