Закрито кілька станцій харківської підземки (ОНОВЛЕНО)

07.11.2019 10:12 Суспільство
Уранці 7 листопада жителі Харкова зіткнулися з незручностями в роботі метро.

Чергова по станції «Історичний музей» оголосила про закриття трьох станцій «Університет», «Центральний ринок» і «Спортивна». На цих станціях поїзди прямуватимуть без зупинки.

На виході зі станції «Історичний музей» утворилося велике стовпотворіння людей, через що довелося включати другий ескалатор.

 — Чергова по станції «Історичний музей» і поліцейський про причини закриття станцій нічого не знають. Сказали тільки одне, що збої в роботі метро почалися о 9:50. Як довго ці станції не будуть обслуговувати пасажирів, також невідомо, — розповів «СК» очевидець.

У поліції повідомили, що надійшло повідомлення про мінування трьох станцій метро «Центральний ринок», «Спортивна» та «Університет». Наразі на вказаних станціях працюють слідчо-оперативні групи та фахівці вибухотехнічного управління ГУНП у Харківській області.

Фахівці обстежили понад 6 тисяч квадратних метрів внутрішньої та прилеглої  території, евакуювали 830 осіб. Жодних вибухових пристроїв або небезпечних речовин правоохоронці не виявили.

За інформацією прес-служби Харківського метрополітену, о 12:17 усі три станції — «Університет», «Центральний ринок» і «Спортивна» — відновили свою роботу в штатному режимі.

Читайте також: Володимир Зеленський про оборонну промисловість Харкова: «Я в шоці»

 

Автор: Олександр Гаркавець

Теги: