Знайдено вихід у безвихідній ситуації

22.07.2021 14:25 Суспільство
Співробітники Шевченківського районного відділу в місті Харкові Державної міграційної служби України активно співпрацюють з благодійною організацією «Допомога ближньому», щоб разом допомагати особам, які потрапили в складну життєву ситуацію.

У травні 2021 року до Шевченківського районного відділу надійшла інформація про безпритульного, який лікувався в одному з відділень Харківської лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги після втрати нижніх кінцівок. Він назвав своє прізвище, ім’я та по батькові, але не мав жодних документів, які б посвідчили його особу. Через відсутність паспорта громадянина України Микола С. не мав змогу оформити пенсію за інвалідністю, отримати матеріальну допомогу у зв’язку з втратою працездатності, претендувати на соціальне житло. Співробітники Міграційної служби в найкоротші строки вжили всіх необхідних заходів для того, щоб ця людина отримала паспорт громадянина України.

– Ми розуміємо, що працюємо для людей, і найкращий результат нашої роботи – це вдячність в очах громадян, яким ми допомагаємо. Ми звертаємося до кожного: якщо Вам стало відомо про особу, яка потрапила в складну життєву ситуацію та потребує допомоги з оформлення документів, звертайтеся до Міграційної служби. Разом ми можемо змінити долю людини на краще! – говорить начальниця Шевченківського відділу Вікторія Улановська.

Автор: Інна Можейко