Дев'ять кандидатів позмагаються за крісло Красноградського міського голови

12.10.2020 11:50 Вибори
Фото: io.ua, Facebook Фото: io.ua, Facebook
ЦВК зареєструвала дев'ять претендентів на посаду міського голови.

Так, за посаду Красноградського міського голови позмагається 25-річний Ігор Абакумов, який є начальником відділу районного радіомовлення телерадіокомпанії Красноградщини "Центр" (самовисуванець).

 

Ще одним кандидатом є 58-річний Олександр Гончаренко, який є директором ТОВ ПМК. Балотується від партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ".

Як самовисуванець на голову міськради йде 43-річний красноградський підриємець Іван Горобець.

Серед кандидатів — нинішній очільник Красноградської РДА 44-річний Олександр Кайдаш. Він іде від партії "СЛУГА НАРОДУ".

За крісло голови міської ради позмагається й 34-річний красноградський підприємець Сергій Камінський (Політична партія "НАШ КРАЙ").

Також комісія зареєструвала у кандидати 58-річного Олександра Клочкова, який працює водієм у Головному управлінні держгеокадастру Харківської області (самовисуванець).

Також на посаду балотується 52-річна Світлана Кривенко, яка є нинішньою головою Піщанської сільради ("БЛОК КЕРНЕСА – УСПІШНИЙ ХАРКІВ!").

Серед кандидатів — 44-річний Сергій Лобач, який працює юрисконсультом у Красноградському районному відділі АТ "Харківобленерго" (самовисуванець).

Читайте також: За крісло голови Дергачівської міськради позмагаються десять кандидатів

За очільництво міської ради позмагається й 40-річний Олександр Машко — нинішній заступник голови Красноградської РДА.

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня за новою виборчою системою. Як правильно заповнювати бюлетень — дивіться тут.