На Харківщині всі виборчі дільниці розпочали свою роботу — поліція

31.03.2019 08:46 Вибори
http://nmsk.dp.ua http://nmsk.dp.ua
Із незначним затриманням відкрилися дві дільниці, розташовані у Новобаварському районі Харкова та у Зміївському районі Харківської області.

Інформація за вказаними фактами зареєстрована в журналах Єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних відділів поліції, проводиться перевірка, - повідомляють харківські правоохоронці.

Нагадаємо, на території Харківської області створено 14 окружних виборчих комісій та 1681 територіальна виборча дільниця. Для забезпечення охорони публічного порядку на виборчих дільницях та в місцях розташування окружних і територіальних виборчих комісій залучено 3879 працівників поліції та курсантів ХНУВС. Також у день виборів для здійснення спільного патрулювання на вулицях та в інших громадських місцях додатково залучені працівники поліції Управління патрульної поліції та військовослужбовці Нацгвардії. Окрім забезпечення публічного порядку, на органи внутрішніх справ покладається охорона виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації у приміщеннях виборчих комісій та під час їх перевезення членами виборчих комісій.

Читайте також: Найбільше порушень у День тиші пов'язано з агітацією

Автор: Марина Францевич