Вибори до Харківської облради: ще четверо переможців відмовились від депутатського мандата

20.11.2020 13:48 Вибори
Фото: Харківська облрада Фото: Харківська облрада
18 листопада на Харківщині від депутатського мандата відмовились четверо представників політпартій.

Це Геннадій Мацегора (ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ), Юлія Світлична (БЛОК СВІТЛИЧНОЇ "РАЗОМ"), Юлія Головко (ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ) та Ігор Терехов (БЛОК КЕРНЕСА – УСПІШНИЙ ХАРКІВ!).

Відповідні постанови обласної ТВК оприлюднені на сайті Харківської облради.

Так, замість представниці партії "ОПЗЖ" Юлії Головко мандат депутата обласної ради отримає її однопартієць, директор Інституту експертно-технічних рішень у будівництві Богдан Мальований.

Замість Юлії Світличної, яка є чинною нардепкою, до облради пройшла інша представниця «БЛОКУ СВІТЛИЧНОЇ «РАЗОМ!», безробітня жителька Покотилівки Наталія Плотнік.

Читайте такожХто пройшов до Харківської міськради: список депутатів

Від депутатства відмовився й Геннадій Мацегора, який також переміг на виборах на посаду голови Куп' янської міськради. Тому депутатський мандат облради отримає представник партії ОПЗЖ, директор ТОВ "Печенізьке поле" Леонід Заярний.

Ще один переможець Ігор Терехов відмовився від крісла обласного обранця на користь депутатства у Харківській міськраді. Замість нього депутатом Харківської облради стане президент компанії "Ключі здоров'я" Дмитро Горло.

Також обласна ТВК оприлюднила постанову про реєстрацію депутатів Харківської обласної ради. Наразі зареєстровано 65 депутатів із 120.

Нагадаємо, 17 листопада від депутатського мандата відмовилися троє переможців