Вибори на Харківщині: ЦВК зареєструвала чотирьох кандидатів

07.02.2020 11:35 Вибори
Фото: Слово і Діло Фото: Слово і Діло
6 лютого відбулося чергове засідання Центральної виборчої комісії.

Поки на участь у проміжних виборах народного депутата, які відбудуться 15 березня в 179-му окрузі, офіційно зареєструвалися чотири кандидати.

Це Сергій Кошулька – пенсіонер з Дніпра та член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “НАРОДНА ПРОГРАМА ВАДИМА ЧОРНОГО”, яка й висунула його на участь у виборчих перегонах.

Інша кандидатка – Галина Хархаліс з Львова, яка тимчасово не працює та є членом Всеукраїнської козацької партії. Суб’єктом висування є вищезгадана партія.

Денис Шейбута – старший викладач ПрАТ ВНЗ “Міжрегіональна академія управління персоналом”, член та висуванець від Політичної Партії “Народна Сила”. Проживає в Києві.

Окрім того, зареєстровано трьох довірених осіб кандидата у нардепи Ігора Швайки, зареєстрованого в ОВО № 179 на проміжних виборах.

Читайте також:  Лікарня чи дороги: у місті Первомайський жителі обирають, що фінансувати

Також Комісія затвердила єдиний кошторис видатків окружної виборчої комісії з виборів на окрузі в сумі 8 мільйонів 910 тисяч гривень та рішення окружної виборчої комісії ОВО № 179 щодо виконання повноважень членів цієї комісії на платній основі на проміжних виборах.

Нагадаємо, причиною проміжних виборів у окрузі, який включає місто Лозова, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський, Сахновщинський райони, є призначення у листопаді 2019 року народного депутата Олексія Кучера на посаду голови ХОДА. Реєстрація кандидатів триватиме до 18 лютого включно.