Харківська обласна комісія прийняла протоколи від комісій 25 громад

29.10.2020 11:27 Вибори
Із 56 об'єднаних громад, де минулої неділі відбулися вибори голів та депутатів, документи встигли подати комісії 25 ОТГ Харківської області.

Про це 29 жовтня "СК" повідомили в Харківській обласній ТВК.

Триває процес прийому протоколів і в Харківській міській ТВК. Станом на 17.00 28 жовтня тут прийняли протоколи з виборів депутатів облради та районної ради від 400 з 605 дільниць міста. Близько двохсот протоколів повернули на доопрацювання, передає Суспільне.

Читайте також: Вибори на Харківщині: які партії проходять в міську та обласну ради


Нагадаємо, до 6 листопада жителі Харківської області офіційно познайомляться з новими головами громад, а також з новими депутатами місцевих, районних та обласної рад. Відповідно до процедури, до 3 листопада обласна, міські районні в місті, сільські виборчі комісії встановлюють результати в межах округів.

До 6 листопада має відбутися встановлення результатів виборів у єдиному багатомандатному окрузі, єдиному одномандатному окрузі, багатомандатних округах.

Територіальна виборча комісія встановлює результати місцевих виборів сільського, селищного, міського голови, депутатів у багатомандатних виборчих округах не пізніше як на 12 день з дня голосування (у разі проведення повторного голосування – не пізніше ніж на п’ятий день з дня повторного голосування).