За крісло голови Дергачівської міськради позмагаються десять кандидатів

11.10.2020 10:34 Вибори
Фото: Facebook, надано кандидатами Фото: Facebook, надано кандидатами
Лідером серед районів за кількістю кандидатів, які зареєструвалися на місцевих виборах, є Дергачівська міська рада.

Тут за крісло мера позмагаються аж десять претендентів. Це 57-річний Анатолій Банген, який балотується від партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина". Він працює оператором газового обладнання у технічному навчальному закладі "Регіональний центр професійної освіти ресторанно-готельного комунального господарства торгівлі та дизайну".

 Серед кандидатів — 49-річна підприємиця Людмила Гасан (політпартія "БЛОК КЕРНЕСА — УСПІШНИЙ ХАРКІВ!").

Також зареєструвався 41-річний харків’янин Костянтин Жидков, який раніше очолював Дергачівську РДА (партія "СЛУГА НАРОДУ").

41-річний Вячеслав Задоренко, чинний Козачолопанський селищний голова теж балотується від політпартії "БЛОК СВІТЛИЧНОЇ РАЗОМ!").

26-річний Денис Корнієнко, який працює підсобним робітником ТОВ БПК "Газінвестпроект" (політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"), теж став кандидатом.

Читайте також: Кандидати у голови Лозівської ОТГ: хто вони

Окрім вищезгаданих, участь у перегонах візьме 42-річний житель Дніпра Дмитро Лисицький, який очолює ТОВ «Проф-сервіс» (політпартія "ПРОПОЗИЦІЯ").

Серед кандидатів — 35-річна Олена Пікун, яка працює провідним спеціалістом з інфекційних хвороб тварин у Харківському Інституті Експериментальної Клінічної Ветеринарної Медицини (Політична партія "За Майбутнє").

51-річний Сергій Рильцев, секретар Русько-Лозівської сільської ради (політпартія "КРАЇНА"), теж позмагається за крісло голови.

Балотується на голову ради й 54-річний харківський адвокат Сергій Стародубов (партія "Козацька Українська Партія").

Серед претендентів — 39-річний Олексій Степаненко, який працює старшим юрисконсультом в Адвокатському Бюро "Юргазенерго" (партія "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА — ЗА ЖИТТЯ").

Нагадаємо, місцеві вибори відбудуться 25 жовтня за новою виборчою системою. Як правильно заповнювати бюлетень — дивіться тут. 

Автор: Марина Проценко