Чому реформи слід проводити невідкладно. Думка голови Харківської облради

28.11.2014 07:25 Влада
Нова українська влада має поспішати у проведенні реформ, щоб використати нетривалий період між зміною великих очікувань на великі розчарування

Таку думку на Міжнародному економічному форумі у Львові висловив президент Української асоціації районних та обласних рад, голова Харківської обласної ради Сергій Чернов.

«Рівень очікувань українського суспільства дуже високий. Треба встигнути зробити щось, поки ті очікування не перетворилися на розчарування», - сказав він.

Сергій Чернов також нагадав учасникам Форуму, що проведення реформ є однією з умов угоди про Асоціацію з Європейським Союзом. «Так ставалося, що Верховна Рада України усі ініціативи проведення реформ залишала на полицях. Можливо, вперше новий парламент нарешті щось робитиме в тому напрямку», - сказав він.

Сергей Чернов також висловив впевненість, що до проведення реформ, насправді, може долучитися кожен українець, не залежно від посади, яку він обіймає. «Я вважаю, що кожен на своїй посаді може зробити свій вклад у децентралізацію влади, в проведення реформ», - додав він.

Автор: Администратор сайта