Депутатський турнір з більярду відбувся у Харкові

11.09.2018 14:20 Влада
Фото: Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області Фото: Асоціація органів місцевого самоврядування Харківської області
Щороку депутати та керівники місцевих рад Харківщини беруть участь у турнірах, спартакіадах та інших змаганнях, аби показати свою спортивну підготовку, пропагуючи здоровий спосіб життя. Цієї осені вже традиційно народні обранці позмагалися за кубок президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Сергія Чернова, продемонструвавши свої вміння на більярді.

Нещодавно відбувся вже VIII Турнір з більярду. Показати свої рівень володіння києм і влучність у Харкові зібралися депутати та керівники органів місцевого самоврядування регіону.

Як і завжди, цей турнір був присвячений святкуванню Дня Харківської області, яке відбудеться 19 вересня.

Традиція проводити спортивні змагання серед депутатів Харківщини набрала нових обертів ще у 2011 році, коли при Асоціації запрацював депутатський спортивний клуб «Білія». За словами його очільника, депутата обласної ради, першого віце-президента – виконавчого директора Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Миколи Тітова, протягом років свого існування клуб вже провів чимало спортивних заходів.

Це не тільки більярд… Це і теніс, футбол, футзал, волейбол та інші види спорту. Такі заходи дають змогу депутатам і керівникам місцевих рад з різних районів поспілкуватися в неформальній атмосфері, позмагатися за перемогу, пропагуючи цим самим здоровий спосіб життя, – розповів Микола Тітов.

Турнір проведено у співпраці з Федерацією спортивного більярду України у м. Харкові та Харківській області, а головним суддею змагань уже традиційно був суддя міжнародної категорії Євгеній Михайлов.

Цього року за результатами змагань з більярду депутат обласної ради Андрій Стронов отримав перше місце, друге місце завоював депутат обласної ради Микола Тітов, третє – поділили заступник Мереф’янського міського голови Дмитро Микиша і депутат облради VI скликання Леонід Коновалов.

Як зазначив президент клубу «Білія» в Асоціації, незважаючи на когорту лідерів, щороку інтрига турніру зберігається, адже щастить не тільки постійним учасникам. Так, наприклад, цього року вперше в турнірі взяли участь Старосалтівський селищний голова об’єднаної територіальної громади Едуард Коновалов, заступник голови Харківської районної ради Віталій Рожанський, депутат Малоданилівської селищної ради Євгеній Красніков і заступник Мереф’янського міського голови Дмитро Микиша, який здобув «бронзову» нагороду.

Традиційно всі учасники отримали дипломи, медалі та призи від президента Асоціації, голови Харківської обласної ради Сергія Чернова.

Читайте також: Фантастичний старт у Лізі націй. Україна здобула дві перемоги в новому турнірі

Автор: Олена Загребельна