Діяльність ринку "Барабашово" перевіряють міліція, прокуратура та податківці

02.12.2014 08:01 Влада
Результати перевірки будуть готові до 5 грудня.

1 грудня голова Харківської облдержадміністрації Ігор Балута провів апаратну нараду з керівниками силових структур області.

Обговорювали необхідність проведення відповідними органами перевірки фактів, викладених у зверненні підприємців ТЦ «Барабашово».

Нагадаємо, що на підставі звернення громадян 26 листопада голова ХОДА направив відповідні листи до Головного управління МВС у Харківській області, прокуратури Харківської області та Державної фіскальної служби в Харківській області з проханням в рамках компетенції провести перевірку фактів, викладених підприємцями в зверненні, в стислі терміни і вжити необхідних заходів відповідно до вимог чинного законодавства.

Нагадаємо, 25 листопада підприємці вийшли на акцію протесту біля станції метро «ім. Академіка Барабашова». Вони виступали проти підвищення вартості оренди. 26 листопада підприємці зустрілися з Ігорем Балутою і передали йому звернення з проханням допомогти у захисті їх прав, які, на думку заявників, постійно порушуються адміністрацією торгового центру.

Джерело: сайт ХОДА
Автор: Администратор сайта