Сто грамів шампанського та щирі слова. У Будинку Рад привітали ветеранів (ФОТО)

07.05.2015 12:29 Влада
Фото автора Фото автора
Голова Харківської облради Сергій Чернов та губернатор Ігор Райнін урочисто привітали ветеранів Великої Вітчизняної війни.

Сьогодні, 7 травня, у Будинку Рад  відбувся урочистий прийом ветеранів з нагоди 70-ї річниці Перемоги над нацизмом в Європі, Дня пам'яті та примирення і Дня Перемоги.

- Ми прекрасно розуміємо те, що ви зробили 70 років тому. Ви щодня, щохвилини відвойовували кожен сантиметр нашої рідної землі, нашої країни. І ми вдячні вам за те, що ви зробили, вдячні за те, як ви живете і як дієте зараз, - звернувся до ветеранів Ігор Райнін.

- Наш край вніс свій величезний вклад в здобуття Перемоги.  За два роки окупації області фашисти знищили понад  270 тисяч жителів Харківщини. І все, що втратила Харківщина в роки окупації, відроджували наші діди та батьки.  А за те мирне небо, яке ви, дорогі ветерани, нам подарували, найбільшої цінності уявити неможливо, - привітав ветеранів від імені всього депутатського корпусу Сергій Чернов.

На жаль, в будівлю обласної адміністрації змогли приїхати небагато ветеранів. Однак ті, хто, попри поважний вік і проблеми зі здоров'ям, таки прийшов, були дуже патріотично налаштовані. Замість традиційної георгіївської стрічки на грудях ветеранів був приколотий червоний мак. 

Всім ветеранам вручили почесні грамоти та квіти, а замість фронтових сто грамів пригостили шампанським.

Станіслав Сорока

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта