Голова Харківської облради попросив утриматися від провокацій на завтрашній сесії

26.08.2015 19:35 Влада
На будь-які спроби завадити роботі депутатів Сергій Чернов обіцяє жорстку відповідь правоохоронців.

27 серпня відбудеться пленарне засідання чергової сесії Харківської обласної ради, під час якого депутати розглядатимуть понад 50 питань порядку денного. Усі питання, за словами голови облради Сергія Чернова, стосуватимуться соціально-економічного та гуманітарного розвитку регіону. Жодного політичного питання до сесійної зали внесено не буде.

"У зв’язку з цим звертаюсь до політичних сил і громадських об’єднань краю, не перешкоджати роботі обласної ради, забезпечити нормальне виконання депутатами своїх конституційних обов’язків, утриматися від провокацій, залишатися мудрими і відповідальними", - йдеться в офіційні заяві Сергія Чернова, що з'явилася на сайті обласної ради.

Також Сергій Чернов закликав депутатів обласної ради, незалежно від їх політичних уподобань, виконати зобов’язання, взяті на себе перед населенням тримільйонної області, забезпечити стабільну, конструктивну і плідну роботу вищого представницького органу регіону. 

А ті, хто спробує вчинити противоправні дії, спрямовані на дезорганізацію роботи обласної ради або такі що представлятимуть загрозу суспільному порядку, за словами Сергія Чернова, отримають жорстку відповідь з боку правоохоронних органів і у будь якому разі будуть зупинені. 

Варвара Барська

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта