Губернатор Ігор Балута прийняв мітингувальників з ринку "Барабашово"

26.11.2014 14:37 Влада
фото Віктора Кочетова фото Віктора Кочетова
Сьогодні після мітингу на території ринку та перемовин з адміністрацією ініціативна група передала своє звернення главі ХОДА.

У листі - претензії до керівництва ринку, зокрема - вимога знизити вартість орендної плати.

Сьогодні зібралися близько 300 мітингувальників. Як повідомляли в ДАІ, рух автотранспорту було обмежено на перехресті проспекту 50-річчя ВЛКСМ та вулиці Академіка Павлова, не ходили тролейбуси 24-го маршруту і трамваї 27-го маршруту.

Пізніше ініціативна група мітингувальників вирушила в обласну адміністрацію.

Читайте також: НА "БАРАБАШОВО" ТРИВАЮТЬ ПРОТЕСТИ. ПЕРЕГОВОРИ НЕ ДАЮТЬ РЕЗУЛЬТАТІВ (ФОТО)
                     ТОРГОВЦІ "БАРАБАШОВО" ВИЙШИ НА АКЦІЮ ПРОТЕСТУ

Активісти зустрілися з губернатором області Ігорем Балутою, передали йому своє звернення з низкою претензій і вимог до керівництва ринку. Основним залишається - знизити вартість орендної плати. Крім цього, в листі описані проблеми, пов'язані з фінансовою діяльністю торгового комплексу.

У свою чергу глава ХОДА запевнив протестувальників, що під особистим контролем адміністрації будуть складені звернення до глави обласного управління МВС, у прокуратуру та в управління Міндоходів.

Губернатор запросив представників ініціативної групи на повторний прийом в наступну п'ятницю, щоб оголосити перші результати роботи адміністрації з силовими відомствами.

Як повідомили підприємці, на сьогодні акція припинена. Завтра вона продовжиться. Мітингувати намір до тих пір, поки не буде досягнутий результат, який влаштує протестувальників.

Джерело: МГ Об'єктив
Автор: Администратор сайта