Харківщина – з новим губернатором: Президент підписав указ

24.12.2021 21:20 Влада
Фото: president.gov.ua Фото: president.gov.ua
24 грудня Президент України Володимир Зеленський підписав указ про призначення Олега Синєгубова головою Харківської обласної державної адміністрації.

До призначення Олег Синєгубов очолював Полтавську ОДА.

Глава держави відзначив, що, працюючи на Полтавщині, Олег Синєгубов зміг налагодити ефективну роботу в облдержадміністрації та досягти чималих результатів у регіоні, зокрема закінчити й запустити об'єкти-довгобуди, успішно пройти всі хвилі пандемії коронавірусу та забезпечити один з найкращих показників вакцинації в країні. Крім того, було започатковано низку нових проектів та ухвалено стратегію розвитку краю.

«Сподіваюся, на Харківщину чекають не менш помітні зміни і як результат – вагомі досягнення та розвиток», – сказав Володимир Зеленський, вручаючи Олегу Синєгубову службове посвідчення.

Президент також наголосив на важливості призначення фахового керівника у прикордонній області.

Олег Синєгубов зі свого боку зауважив, що розуміє, яка велика відповідальність чекає на нього на цій посаді, і запевнив, що докладе зусиль для якісних змін у Харківській області. «Сьогодні мене призначили головою Харківської обласної державної адміністрації. Вдячний Президенту Володимиру Зеленському за довіру. Для мене це новий етап у житті. Відчуваю велику відповідальність. Я добре знаю Харківську область, адже народився та працював у ній до призначення на Полтавщину. Розумію проблеми й виклики, з якими доведеться впоратися. Зроблю все можливе, щоб реалізувати політику Президента й Уряду. Дякую всій команді Полтавської ОДА, РДА, територіальним громадам і всім, із ким ми пліч-о-пліч робили область кращою! Реалізуємо найкращі українські практики та досвід на Харківщині» - сказав Олег Синєгубов.

Довідка. Олег Синєгубов народився 1983 року в м. Харкові. У 2004-му закінчив Національний університет внутрішніх справ. Доктор юридичних наук. Має стаж роботи понад 20 років. Зокрема, у 2000-2008 роках служив у органах внутрішніх справ, у 2008-2019-му працював у Харківському університеті внутрішніх справ на різних посадах – від старшого викладача до декана факультету. Протягом останніх двох років Олег Синєгубов очолював Полтавську облдержадміністрацію.