Харківський обласний військкомат очолив полковник Віктор Павлюк

21.07.2023 17:52 Влада
Фото: Харківський ОТЦК та СП Фото: Харківський ОТЦК та СП

Наказом Командувача Сухопутних військ Збройних Сил України полковник Віктор Павлюк призначений на посаду начальника Харківського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. 21 липня його представили колективу. 

Про це «Слобідський край» пише з посиланням на офіційну сторінку Харківського ОТЦК та СП у Фейсбуці.

«Після відрекомендування полковник Віктор Павлюк провів службову нараду з начальниками районних ТЦК, відділів та служб Харківського ОТЦК та СП, під час якої заслухав доповіді з організації роботи, проблемні питання та поставив пріоритетні завдання», – йдеться у повідомленні.

Раніше Віктор Павлюк обіймав посаду начальника Донецького ОТЦК та СП. Колишній очільник обласного військкомату Володимир Арап призначений на посаду начальника Луганського ОТЦК та СП.

Харківський ОТЦК та СП, Віктор Павлюк та Володимир Арап. 21.07.2023

Нагадаємо, військові, які захищають Харківську область, отримали 24 потужні далекобійні прожектори для нічної боротьби з ворожими безпілотниками.

Раніше ми писали про молодшого лейтенанта батальйону розвідки Віталія з позивним «Псих» – бійця 1-ї окремої бригади спеціального призначення ім. Івана Богуна, яка брала участь у звільненні Харківщини у вересні 2022 року.

А також про Ігоря з позивним «Професор», який зараз начальник штабу стрілецького батальйону в 5-й Слобожанській бригаді НГУ. А в мирному житті він філолог, викладач літературознавства та справді професор.

Більше новин  Харківська область читайте на нашому сайті.

Автор: Галина Гришко